HG Montage, Kootwijkerbroek

HG Montage
Vinkekampweg 10
3774 PL Kootwijkerbroek
Gelderland

Beschrijving

HG Montage

Wij zijn een professioneel montagebedrijf dat u kan helpen bij vele verschillende montage werkzaamheden. U kunt bij ons onder meer terecht voor dakrenovatie, het plaatsen van dak- of golfplaten en om asbest te laten verwijderen. HG Montage heeft alle kennis, mensen en apparatuur beschikbaar om deze werkzaamheden goed uit te voeren. Naast renovatie en montage werkzaamheden kunt u ook zonnepanelen door ons laten plaatsen.


Gedetailleerde beschrijving:
Uw dak is onze zorg

HG montage levert en plaatst een breed assortiment dakpanelen en golfplaten. Wij maken gebruik van hoogwaardige panelen die zowel in geïsoleerde als in niet geïsoleerde varianten verkrijgbaar zijn. Een nieuw dak draagt bij aan een hoger comfort. Zo is de temperatuur constanter, de ventilatie beter en de luchtvochtigheid kan adequater worden afgestemd. Dit verhoogd de levenskwaliteit van u zelf of van uw dieren/producten. Wij maken gebruik van, -Sandwichpanelen met golf, dakpan of trapezium profiel (20-120 mm1)

-Damwandpanelen met golf, dakpan of trapezium profiel anti-condens viltlaag.

-Vezelcement golfplaten (directe vervanger voor asbesthoudende golfplaten)

-Isolatiepanelen

-Wand-gevelpanelen verkrijgbaar in rib of rabat structuur

Wij verwijderen asbest veilig en vakkundig

Zijn uw gebouwen nog voorzien van asbesthoudende (golf)platen? Dit kan ongezond en gevaarlijk zijn. Laat ons het asbest verwijderen. Natuurlijk regelen we ook de sloopvergunning, het opstellen van een asbestinventarisatierapport en zorgen voor een goede planning. Vervolgens verwijderen we veilig, zorgvuldig en professioneel het asbest. Informeer bij ons naar alle huidige subsidiemogelijkheden vanuit de overheid.
Ervaring

HG montage is al meer dan 10 jaar actief in het vervangen van asbesthoudende daken en het renoveren van bestaande panden. Wij hebben alle kennis, medewerkers en apparatuur beschikbaar om zo een interessante aanbieding neer te leggen en u geheel te ontzorgen. Ook voor nieuwbouw bent u bij ons aan het goede adres. Bent u geïnteresseerd in een totaal of deeloplossing?

Nieuwbouw? Wij bouwen mee.

Heeft u nieuwbouwplannen? Bedrijfsuitbreiding of een nieuw pand? HG montage is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouwuitvoering van bedrijfspanden, stallen en bewaringen voor onder meer de MKB-sector, Grootbedrijf en Agricultuur. In een vroeg stadium kunnen we al veel voor u betekenen. Zo vragen wij de omgevingsvergunning aan en r
Trefwoorden:
Nieuw Dak, Nieuwbouw, Zonnepanelen, Asbest Verwijderen, Subsidie Zonnepanelen
HG Montage zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor HG Montage!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. ESPETERWEG 9
  3771 RK  Barneveld
 2. ESPETERWEG 10
  3771 RK  Barneveld
 3. De Bonkelaar 5-7
  3774 SB  Kootwijkerbroek
 4. BARNSEWEG 36
  3773 BC  Barneveld
 5. LAAGEINDERWEG 39
  3774 TC  Kootwijkerbroek
 6. Bellstraat 19-B
  3771 AH  Barneveld
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken